Hairwonder Uhlazující emulze pro vlnité vlasy 100ml

 
Dostupnost Skladem (2 ks)
314 Kč
   
Značka Hairwonder
Kategorie Kosmetika
 

Uhlazující emulze pro vlnité vlasy 100ml

Uhlazující emulze je určena pro každodenní úpravu účesu. Pomáhá ukáznit vlnité, kudrnaté a nepoddajné kadeře. Vlasy narovnává a dodává jim hladkost a lesk; zároveň je vyživuje a posiluje. Díky unikátní konzistenci gel-vosku se snadno nanáší. Vhodné pro všechny vlasové délky.

  • Stupeň tužení: 2 – slabě tužící
  • Lesk: 6 – středně vysoký lesk

Použití: vetřete do suchých nebo mírně navlhčených vlasů.

TIP: pro optimální každodenní péči o vlasy kombinujte s přípravky péče o vlasy Hairwonder

Módní styling & posílení vlasů v jednom kroku

  • bez parabenů
  • obohacen o 8 bio certifikovaných složek, s panthenolem a fytokeratinem

Revoluční stylingové přípravky jsou obohaceny o pečující a posilující látky jako jsou pšeničné, kukuřičné a sojové proteiny, výtažky ze zeleného čaje, listů senny, meduňky, heřmánku, rooibosu, chmele, ženšenu a rozmarýnu. Díky tomuto unikátnímu složení jsou všechny přípravky maximálně šetrné k vašim vlasům.

Ať už zvolíte klasiku nebo nějaký extravagantní model, s Hairwonder Botanical stylingem bude váš účes k nerozeznání od výtvorů předních kadeřnických salónů.

Složení/Ingredients: aqua, cyclopenasiloxane, propylene glycol, dimethicone, sorbitol, dimethiconol, polyacrylamide, amodimethicone, C13-14 isoparrafin, vp/va copolymer, phenoxyethanol, glycerin, PEG-90M, sodium benzoate, PEG-40 hydrogenated castor oil, parfum, laureth-7, panthenol, trideceth-12, cetrimonium chloride, ethylhexylglycerine, hydrolyzed wheat protein, hydrolyzed soy protein, hydrolyzed corn protein, aspalathus linearis leaf extract*, camellia sinesis (leaf) extract*, cassia angustifolia (leaf) extract*, chamomilla recuitta (matricaria flower) extract*, humulus lupulus (hops) extract*, melissa officinalis (leaf) extract*, panax ginseng (root) extract*, rosmarinus officinalis (rosemary leaf) extract*.

*certified organic

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.