Popis
Tekutý prostředek na nádobí Sensitive 300ml
Funguje bez ohledu na tvrdost vody. Účinný ekologický prostředek na ruční mytí nádobí. Speciální složení umožňuje snadno odstraňovat mastnotu a zaschlé zbytky jídla, zároveň je šetrné k pokožce rukou. Speciální složení, které nedráždí ani tu nejcitlivější pokožku.Řada Neutral byla vyvinuta pro alergiky a osoby s citlivou pokožkou.
- Čistě rostlinné tensidy
- Bez přísad z petrochemického průmyslu
- Bez vonných látek, barviv
- Bez konzervačních látek
- Bez enzymů
- Bez genových technologií
- Plně biologicky odbouratelné
- Mimořádně šetrný k pokožce
Dávkování: 1 polévkovou lžíci rozptylte ve vodě (cca 3 ml na 5 l vody). Na odolné nečistoty naneste malé množství koncentrátu na houbičku.
Certifikát: ECO Garantie, ECO Control, Vegan
Původ a vlastnosti jednotlivých složek:
Cukr, škrob a kokosový tuk jsou surovinami pro použité cukrové tenzidy. Spolu s deriváty vyrobenými z kokosového tuku a oxidů síry, tvoří kombinaci vzájemně se doplňujících a posilujících aktivních čistících látek s vynikající schopností rozpouštět tuky a s velmi vysokou snesitelností pro pokožku.
Biologické odbourávání:
Při procesu výroby cukrových tenzidů a derivátů kokosového oleje se z rostlinných surovin škrobu, cukru a tuku získávají části, které však zůstávají ve své přirozené struktuře plně zachovány. Pro mikroorganismy je proto snadné rychle a úplně tyto tenzidy rozložit. Cukrové tenzidy i deriváty kokosového oleje jsou podle OECD biologicky snadno odbouratelné.
Upozornění:
Za teplot pod 10 °C se produkt mění a poněkud houstne a zakaluje se, což za tepla, resp. po mírném protřepání opět zmizí.
Celý obal je recyklovatelný
Složení: Cukerný tenzid (5-15%), deriváty kokosového oleje (5-15%),povrchově aktivní čistící látky účinné i při vysoké tvrdosti vody, rozpouštějící mastnotu vyrobené z kokosového oleje a kukuřičného škrobu, <1% sůl, citrát, vířená voda do 100 %.
Složení/INCI: Aqua, alkylpolyglucoside C8–16, sodium C12–14, fatty alcohol sulphate, alcohol, sodium chloride, sodium citrate
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.