Vážení zákazníci, vzhledem k soušasné situaci dočasně omezujeme platby za objednané zboží dobírkou.

Glyceryl Stearate Citrate

Glyceryl Stearate Citrate je základní emulgační vosk rostlinného původu. Jedná se o hydrofilní emulgátor, který je rozpustný i ve vodě. V kosmetice pomáhá spojit vodu s oleji, vytváří hladké emulze, které jsou velmi stabilní, nezanechává mastnou stopu. Může se používat i do kosmetiky na citlivou pleť.

 

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.