Vážení zákazníci, vzhledem k soušasné situaci dočasně omezujeme platby za objednané zboží dobírkou.

Sodium palmate

Palmát sodný se vyrábí zmýdelnatěním palmového oleje za použití hydroxidu sodného. Tento proces se nazývá saponifikace - reakce mastné kyseliny s alkalickou látkou.

Tato látka působí jako surfaktant (povrchově aktivní látka snižující povrchové napětí rozpouštědel) a emulgátor.

Používá se jako základní složka při výrobě mýdel, šamponů a pracích prostředků.

Látka je šetrná k pokožce a nedráždí ji.

V certifikované kosmetice se dbá na to, aby palmový olej pocházel z ekologicky šetrných farem.

 

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.